مش لاقي الموزع اللي بتتعامل معاه؟ ابعتلنا ايميل على orders@unileverfoodsolutions.eg علشان يبقى موجود على الموقع.
أي عمل تجاري الهدف منه انه يكون مربح، وده بينطبق على أعمال الخدمات الغذائية. وهنا هنناقش ازاي نتحكم في التكاليف ونزوّد الأرباح من خلال إدارة أفضل للقوى العاملة والمكونات.
أهمية التكاليف الأساسية
ليه بنحتاج نفهم تكلفة كل حاجة في خدمة وادارة المطاعم؟
لأننا لو ماتحكمناش في التكاليف، ده ممكن يقلل كتير من نسبة الأرباح، ومش معنى ان مطعمك شغال وزحمة ان هامش الربح عندك كبير.
الهدف من أي عمل تجاري هو الربح، علشان كده لو انت بتبيع بسعر مناسب يبقى لازم تحافظ على الحد الأدنى من التكاليف علشان تضمن وجود هامش ربح.
أعرف أكترهنا
اضغت على رمز المشاركة أدناه واختار الإضافة إلى الشاشة الرئيسية. انقر على رمز المشاركة أدناه واختر الإضافة إلى الشاشة الرئيسية. انقر على رمز المشاركة أدناه واختر الإضافة إلى الشاشة الرئيسية. انقر على رمز المشاركة أدناه واختر الإضافة إلى الشاشة الرئيسية.