مش لاقي الموزع اللي بتتعامل معاه؟ ابعتلنا ايميل على orders@unileverfoodsolutions.eg علشان يبقى موجود على الموقع.
استخدم المصطلحات الصح علشان تقدر تحدد التكلفة صح.
تكلفة الأكل، فيها مصطلحات كتير مستخدمة بشكل مكرر لازم تعرفها. والمصطلحات دي كمان فيها وصفات معينة زي AP or As Purchased, EP or Edible Portion and RTS or Ready to Serve
وفهم كل مصطلح هيساعدك على تحديد تكاليف الأكل بشكل مناسب أكتر.
ودا بيختلف عن EP وبيشير لكمية الأكل المُقدمة للضيوف بعد الطبخ. وفي أربع أنواع من أوزان RTS:
اضغت على رمز المشاركة أدناه واختار الإضافة إلى الشاشة الرئيسية. انقر على رمز المشاركة أدناه واختر الإضافة إلى الشاشة الرئيسية. انقر على رمز المشاركة أدناه واختر الإضافة إلى الشاشة الرئيسية. انقر على رمز المشاركة أدناه واختر الإضافة إلى الشاشة الرئيسية.