ازاي تخلي حشوات أكلاتك رائعة ومميزة!
الحشو اللذيذ هو مفتاح نجاح وتميز منيو الكريسماس بتاعتك. في وصفات وتقنيات كتير هتساعدك انك تبرز حشواتك وتخليها مميزة - لكن في بعض الأحيان الوقت بيكون قصير. في الأغلب أكثر حشوات الكريسماس شيوعاً وانتشاراَ هي نبات المريمية والبصل مع بعض الإضافات التانية زي الفواكهة المجففة عشان تضيف طعم إحتفالي اكتر للاطباق وممكن أيضاً إضافة الخوخ أو التوت البري!
كروت منيىو الكريسماس
قم بتحميل مجموعة كروت المنيوهات بتاعتنا عشان تساعدك في تحديد منيو الكريسماس الخاصة بك. وكمان بنقدملك ملف مضغوط فيه مستندات PDF و Word عشان تحفظها عندك وتسجل فيها أي تعليقان خاصة بيك. استمتع!
بهارات وتوابل الكريسماس
التوابل دي مثالية ومميزة لموسم الكريسماس هيدوك الطعم والريحة اللي هيخلي كل زبائنك وضيوفك يحسوا بالأجواء الاحتفالية. اعرف أفكار ملهمة أكتر من وصفاتنا باستخدام توابل الكريسماس عشان كل الأطباق سواء الرئيسية أو الحلويات في المنيو بتاعتك.
ممكن تستخدم القرفة على شكل أعواد أو باودر. و يجب تخزينها في مكان بارد ومظلم وجاف لأن أي ظروف تانية هتخليها تفقد مذاقها بسرعة.
الحبهان: الحبهان الحار على سبيل المثال يعتبر مصدر كبير للحديد وموطنه الأصلي جنوب الهند. بيدي طعم غريب وفريد وممكن خلطه مع القرفة والزنجبيل.
ممكن استخدام القرنفل في الأطباق الحلوة والحادقة ويمكن استخدامه مع اللحوم الحمراء والتفاح.
لما تشتري جنزبيل طازة، اتأكد من ثباته وانه مفيهوش تجاعيد. ولازم تقطعه كويس أو تبشره عشان تبين وتبرز طعمه الغريب والحار كويس.
الفانيليا بريحتها الحلوة مثالية لخبز الكريسماس. استخرج البذور من الكبسولة أو استخدم مستخلص الفانيليا. هل تعلم أن قرون الفانيليا مأخوذة من زهرة الأوركيد الاستوائية ؟
خليك على اطلاع دائم بمحتوى المناسبات الخاصة بينا على مدار السنة؟
اشترك في نشرتنا الإخبارية واتأكد ان مفاتكش أي تحديثات موسمية!