غير خطتك
لو الناس ماجتش المطعم، روح لهم انت! في طرق كتير تقدر تشغل بيها مطبخك والشيفات وباقي طاقم العمل بأنك تركز على التجهيز للمناسبات و الولايم الخاصة.
نظم فطار وسحور للشركات
رمضان موسم مناسب للشركات والأعمال أنهم يتجمعوا سوا ويحافظوا علي العلاقات بين العاملين عشان كده فطار أو سحور الشغل فرصة مهمة لتحقيق ده. حاول تعمل اتفاقات مع الشركات على تنظيم الفطار أو السحور وحجز المكان بأسعار خاصة. ممكن متكنش بتحقق أعلى قيمة ربح بس الأكيد أنها تضمن تغطية تكاليفك الثابتة..
قدم عروض
العروض طريقة لأي مطعم أنه يختلف عن باقي المنافسة والسوق. العروض على الأطباق الخاصة والتوصيل المجاني, طريقة متجربة بتشد زباينك للطلب من مطعمك.
تقليل الهدر
عملية التقليل من الخساير تبدأ من تحديد الكميات المطلوبة بهدف الحد من الهدر والفاقد. تابع تاريخ المبيعات عشان تقدر تقنن وتحدد الكميات المطلوبة للشراء لتنظيم تخزين الخامات.
رمضان غير أي وقت تاني، كل حاجة بتتغير من أول إسلوب الأكل لإختيار المطاعم. مهم أوي إن المطعم يتأقلم مع التغيرات دي و يستغل الفرص اللي مش متاحة في أوقات تاني من السنة.