Menu
نقاط ولاء

مبادئ تحليل المخاطر ونقاط التحكم الحرجة (الهاسب) بيساعد العاملين في مجال تقديم الطعام أنهم يلاحظوا طريقة تعاملهم مع الطعام وبيقدم إجراءات تساعدهم على التأكد من أن الطعام اللي بيقدموه آمن للأكل. نظام مبادئ تحليل المخاطر ونقاط التحكم الحرجة (الهاسب) معترف بيه عالمياً وبيتم أتباعه بشكل متزايد بالتزامن مع قانون سلامة الغذاء.

أتباع خطة جيدة لتحليل المخاطر ونقاط التحكم الحرجة في مكان عملك هيساعدك إنك تحدد وتتحكم بالخصائص البيولوجية والكيميائية والفيزيائية اللي ممكن تعرض الطعام للخطر، الخطة دي بتحققلك الوقاية اللازمة وليست حل عند حدوث الخطر بالفعل، هي أداه فعالة جدا للتحكم بالخطر.

فيه 7 مبادئ لازم تتبعها لوضع خطة فعالة لتحليل المخاطر ونقاط التحكم الحرج::

  1. تحليل المخاطر
  2. تحديد نقاط التحكم الحرجة
  3. وضع حدود لنقاط التحكم الحرجة
  4. وضع إجراءات مراقبة لنقاط التحكم الحرجة
  5. وضع إجراءات تصحيحية
  6. وضع إجراءات تحقّقية
  7. وضع نظام تسجيل فعال

 

7 مبادئ لازم تتبعها لوضع خطة فعالة لتحليل المخاطر ونقاط التحكم الحرجة

7 مبادئ لازم تتبعها لوضع خطة فعالة لتحليل المخاطر ونقاط التحكم الحرجة

علشان تعرف اكتر عن ال 7 مبادئ الخاصة بنظام تحليل المخاطر ونقاط التحكم الحرجة، حمل كُتيب مبادئ السلامة الغذائية والصفات، وكمان هتقدر تتعرف علي منتجاتنا اللي هتساعدك تحقق نظام تحليل المخاطر ونقاط التحكم الحرجة (الهاسب) بنجاح.

حمل الكُتيب المجاني
الرئيسية
المنتجات
الوصفات
عربة التسوق
القائمة