سوق السياحة و المطاعم بيواجه تحديات أكبر كل يوم. بدءًا من تكاليف بدء التشغيل المرتفعة جدًا واللوائح المرهقة ووصولًا لـ COVID- 19 خاصةً بعد ما هددت صناعة المطاعم ونماذج الأعمال الغذائية التقليدية بشكل كبير. و لأن عادات العملاء في تغير مستمر لازم تعرف إن خدمة التوصيل للمنازل هتتزايد بشكل كبير الفترة اللي جاية ولازم تبدأ تتحرك و تغير من طريقة تشغيلك لخدمة التوصيل. جمعنالك شوية أفكار ممكن تفيدك:
الكلاود كيتشن واحد من المطابخ اللي مش مهم مكانه فين، لكن الأهم بيقدم إيه. هو مطبخ حقيقي لكن بيعتمد على التوصيل فقط و التكلفة القليلة اللي توصلك لقدر كبير من الأرباح.
- خدمة الدرايف ثرو مش جديدة بس الإقبال عليها زاد بشكل ملحوظ جدًا بإعتبارها الإختيار الأسهل لو العميل لسة بيدور على التباعد الإجتماعي في أى مكان بيروحه.
- تعاون مع أخصائي تغذية عشان تكون لعملائك برامج تغذية مناسبة لإحتياجاتهم الغذائية الخاصة.
التوصيل مش بس للمنازل ، ممكن توصل وجبات يومية لعملائك على أماكن شغلهم أو حتى لولادهم على المدارس بإتفاق مسبق.