Menu
نقاط ولاء

المكوّنات

+

ميكس جريل مع صوص البلسمي:

  • صدور دجاج مقطعة مكعبات 1.5 kg
  • ريش ضاني 10.0 pc
  • فيليه لحم بقري 1.5 kg
  • لحم بقري مفروم 1.5 kg
  • كنور خلطة التوابل العربيه ٦ × ۷۰۰جم 75.0 g
  • زيت زيتون 200.0 ml
  • ليمون، أنصاف 5.0 pc
  • كزبرة طازة مفرومة للتزيين

الطبق المفضل في كل مطابخ الشرق الأوسط، المشهور بالتوابل الخاصة بيه اللي بتديله نكهة ورائحة مميزة للوصفة دي. طرية، متبلة، ومشوية علشان تتقدم في وجبة إفطار رمضانية خفيفة وفي نفس الوقت شهية.

...

التحضير

  1. ميكس جريل مع صوص البلسمي:

    • خلي اللحمة تكون في درجة حرارة الغرفة لمدة حوالي ساعة قبل الشوي.
    • اقطع الفراخ إلى مكعبات.
    • رش خلطة التوابل العربية على الفراخ، الضاني، الفيليه واللحمة المفرومة واخلطها.
    • انقعها لمدة ساعتين، بعدين اشويها.
    • في حالة استخدام عيدان خشب، حضرهم الأول من خلال نقعهم في الماية لمدة 10 دقايق. في حالة استخدام عيدان معدن، مفيش داعي للتحضير.
    • رص اللحمة المستوية بطريقة جذابة مع ليمون مشوي.
    • رش عليها صوص البلسميك وقدمها مع الأطباق الجانبية والصوصات المفضلة ليك.
الرئيسية
المنتجات
الوصفات
عربة التسوق
القائمة