Menu
نقاط ولاء

المكوّنات

+

لتحضير طبقة الكنافة:

  • كنافة 300.0 g
  • قرفة 1.0 g
  • زبدة سائحة 100.0 g
  • سكر 100.0 g

لتحضير البودنج:


أجمع بين الكنافة التقليدية مع مووس الفانيليا الجديده و كن الأول في تقدمها في المنيو بتاعك كا حلوى الرمضانية.  مقرمشه و غنيه بالنكهات هتقدم لضيوفك تجربه منفرده عصريه و تقليديه في مره واحده مع أول قضمه. الوصفة الكاملة هنا.

...

التحضير

  1. لتحضير طبقة الكنافة:

    • اخلط الكنافة بالزبدة والقرفة والسكر.
    • في صينية مقاس 9 بوصة ضيف الكنافة علشان تبقي تحت طبقة التشيز كيك.
    • حمرها في الفرن لحد ما يحمر لونها و تبقي دهبي وسيبها في الصينية.
  2. لتحضير البودنج:

    • سخن اللبن علي80 درجة مئوية بعدين ضيف عليه بودرة كارت دور موس الفانيليا واخلطهم كويس.
    • ضيف الخليط فوق الكنافة ودخلها التلاجة.
    • قبل التقديم ضيف كارت دور صوص الفواكه البرية.
الرئيسية
المنتجات
الوصفات
عربة التسوق
القائمة