Menu
نقاط ولاء

المكوّنات

+

التحضير:

  • صدر دجاج، مقطع إلى مكعّبات صغيرة 300.0 g
  • كنور خلطة شيش طاووق ٦×١كجم 50.0 g
  • زيت زيتون 30.0 ml
  • بصل مفروم 50.0 g
  • فلفل أخضر مكعبات 50.0 g
  • ثوم مفروم ناعماً 5.0 g
  • كزبرة مفرومة 10.0 g
  • طماطم، مكعبات بدون بزر 50.0 g
  • عجينة قطايف طازة 30.0 pc
  • جبن موتزاريلا، مقطّع 100.0 g
  • زيتون اخضر ، قطع صغيرة 60.0 g
  • زيت تحمير
  • كريمة حامضة مع بصل كاراميل

عجينة القطايف بتستخدم كتير في الحلويات. لكن مع الوصفة دي حضرنا نسخة حادقة باستخدام الفراخ المطبوخة وتتبيلة الشيش طاووق من كنور. قدمها طبق جانبي على سفرتك.

...

التحضير

  1. التحضير:

    • اخلط الفراخ مع بهارات شيش طاووق كنور وسيبها في التلاجة لمدة 30 دقيقة.
    • دفي زيت الزيتون في حلة كبيرة على نار متوسطة،  ضيف  قطع الفراخ وسويها شوية لحد ما لونها يبقى بني. في نفس الحلة بس على نار هادية_متوسطة نشوح البصل والفلفل لغاية ما البصل يبقى  شفاف وطري. ضيف الثوم والكزبرة المفرومة والطماطم وسويهم لمدة دقيقة. شيلهم من على النار وزود الزيتون .
    • ابدأ إغرف الفراخ في وسط القطايف ورش بصوابعك الجبنة على الوش واقفلها بحرص. اقلي في الزيت لحد ما لونها يبقى ذهبي.
الرئيسية
المنتجات
الوصفات
عربة التسوق
القائمة