Menu
نقاط ولاء

المكوّنات

+

الفريك:

الصوص البني:

للتقديم:

  • بطة مطبوخة 1.0 pc
  • زبادى 200.0 g
  • كزبرة طازجة مفرومة ناعماً 10.0 g

بتدور علي بروتين جديد علشان تضيف تنوع لقائمتك في رمضان؟  الحل بين أيديك, مع وصفة  فتة البط الشهية. سهوله في التحضير و النتائج مضمونه.  شوف الوصفة هنا.

...

التحضير

  1. الفريك:

    • في حلة كبيرة على نار متوسطة ضيف زيت الزيتون والبصل ثم 3ل مياه مع كنور بودرة مرقة فراخ لمدة 3 دقائق.
    • ضف الفريك واضبط التوابل حسب الرغبة.
  2. الصوص البني:

    • ضف السمنة والثوم في طاسة وشوحه لحد ما يبقي لونه برونزي ثم ضف الخل.
    • ضف مزيج التوم إلى1.5 ل مياه مع كنور ديمي جلاس.
  3. للتقديم:

    • بدأ بغرف الفريك.
    •  ثم ضيف البط علي الفريك.
    • قم بتوزيع الصوص البني علي الفريك.
    • أستخدم قشر البرتقال للتزيين.
الرئيسية
المنتجات
الوصفات
عربة التسوق
القائمة