Menu
نقاط ولاء

المكوّنات

+

الكنافه:

  • كنافة 200.0 g
  • سكر 50.0 g
  • زبدة سائحة 50.0 g

العاشورة:

  • الحليب 2.0 l
  • قمح مطبوخ 300.0 g
  • كارت دور موس الفانيليا ٦×١كجم 500.0 g
  • فستق مملح 200.0 g
  • مسحوق قرفة 1.0 g

الكنافة من أساسيات شهر رمضان. لما نخلطها مع العشورة هنلاقى مزيج لذيذ من المكسرات والحبوب و النكهات المميزه. جرب الوصفة في منيو رمضان -هتكون سعيد بردود أفعال مبهره!

...

التحضير

  1. الكنافه:

    • لتحضير الكنافة: قطع الكنافة لخيوط واخلطها مع السكر والزبدة السايحة وافردها في طبقة واحدة.
    • حمر الكنافة في الفرن علي درجة حرارة 180 لمدة 4 دقايق أو لحد ما يبقي لونها دهبي.
  2. العاشورة:

    • أغلي اللبن ل90 درجة مئوية وضيف القمح المطبوخ لمدة دقيقة واحدة.
    • ضيف 500 ج كارت دور موس الفانيليا علي المزيج.
    • ثم قم بملء أطباق التقديم وقم بتركهم للتبريد.
    • ضيف  الكنافة علي العاشورة و رش المكسرات.
الرئيسية
المنتجات
الوصفات
عربة التسوق
القائمة