Menu
نقاط ولاء

المكوّنات

+

الخليط:

القلي:


دي نسخة مميزة من طبق البطاطس والسمك المقلي الكلاسيكي. المرة دي هنغير النكهة، استخدمنا كنور أرومات مع الفلفل الحراق والكمون علشان تديك نكهة الماسالا. قدمها مع البطاطس المقلية. شوف الوصفة الكاملة تحت.

...

التحضير

  1. الخليط:

    • حضر  الخليط قبل 20 دقيقة من القلي.
    • اخلط كل المكونات مع بعض .
    • ضيف المياة بالتدريج واخلطه بالشوكة.
    • زود المياة لو احتجت.
  2. القلي:

    • اخلط الدقيق مع كنور بودرة مرقة الخضار، وبودرة الفلفل الحراق والكمون.
    • حط السمك في الدقيق قبل تغميسه في الخليط.
    • غمّس السمك في الخليط.
    • اقلي السمك على حرارة 180 درجة مئوية لحد ما يبقى لونه  ذهبي
    • قدّمه مع البطاطس ومع الصوص المفضل لك.
الرئيسية
المنتجات
الوصفات
عربة التسوق
القائمة