Menu
نقاط ولاء

المكوّنات

+

طريقة التحضير:


في النسخة اللبنانية للشوربة دي، هنضيف النعناع وعصير الليمون والسبانخ. بنفضل تقديمه مع العيش الفرنساوي المحمص. شوف الوصفة كاملة تحت.

...

التحضير

  1. طريقة التحضير:

    • سخن زيت الدرة من كنور في حلة، وضيف البصل وسيبه يستوي لمدة دقيقتين.
    • ضيف اللحمة الضاني المفرومة وشوحها لمدة 4 دقايق أو لحد ما يتحمر.
    • ضيف السبانخ، البطاطس، الجزر، العدس، والكمون المطحون، وقلبهم لمدة 3 دقايق وبعدها زود المياه وبودرة مرقة الفراخ من كنور. سيب الخليط يستوي وقلبه لمدة من 10 - 15 دقيقة أو لحد ما الخضار يستوي.
    • أضف تتبيلة الليم من كنور وحرك المقادير، ثم قدم الشوربة.
    • ضيف تتبيلة الليمون من كنور وقدم الشوربة.
الرئيسية
المنتجات
الوصفات
عربة التسوق
القائمة