Menu
نقاط ولاء

المكوّنات

+

سلطة البوراتا والفاصوليا الخضراء:

  • فاصوليا/فول مجمد 300.0 g
  • طماطم تشيري متقطعة أنصاف 200.0 g
  • كوسة متقطعة شرائح 200.0 g
  • ملح 2.0 g
  • فلفل أسود حصى مجروش 1.0 g
  • زيت زيتون بكر ممتاز 145.0 ml
  • رغيف عيش متقطع شرائح 10.0 pc
  • أوراق ريحان طازة 100.0 g
  • بقدونس 50.0 g
  • فجل أحمر صغير متقطع رفيع 100.0 g
  • ثوم فصوص 10.0 g
  • فلفل أسود حصى مجروش 1.0 قرصة
  • وراق متنوعة من الخس 200.0 g
  • الدريسينج البسلميك 300.0 g
  • جبنة البوراتا 10.0 pc
  • صنوبر محمص 50.0 g

الفاصوليا الخضراء هي الفول اللي احنا عارفينه بس مش مدمس وقوام الفول مع طعمه الحلو بيدي طعم رائع مع البوراتا.  والفول وأنواع الفاصوليا عموما يعتبروا مصدر ممتاز للبروتين اللي محتاجه الجسم. شوف وصفة سلطة البوراتا والفاصوليا الخضراء هنا.

...

التحضير

  1. سلطة البوراتا والفاصوليا الخضراء:

    • اغسل وصفي كل الخضار اللي هنسخدمه في الوصفة دي.
    • نضّف الفول وقشره. 
    •  قطّع الطماطم الصغيرة إلى أنصاف وسيبها على جنب.
    •  قطع الكوسة وتبلها بالملح والفلفل وزيت الزيتون واشويها على الجريل من كل ناحية وسيبها تبرد.
    •  ادهن شرائح العيش بزيت الزيتون وخليه ياخد لون على الجريل من الناحيتين لحد ما يتحمص.
    •  اخلط  كنور بودرة مرقة فراخ مع زيت الزيتون وادهن شوية من الخليط على العيش المحمص.
    •  اخلط الطماطم المتقطعة مع الكوسة المشوية مع الدريسينج البلسمك
    •  رتب كل المكونات على طبق بارد  ورش عليهم زيت الريحان (من الخليط اللي عملناه)
    •  وزيّن الطبق بالصنوبر المتحمص والفلفل الأسود.
الرئيسية
المنتجات
الوصفات
عربة التسوق
القائمة