Menu
نقاط ولاء

المكوّنات

+

الطريقة:


الرز بالخلطة من الأطباق المشهورة جداً في الشرق الأوسط، وله أشكال محلية مختلفة كتير مع اختلاف التوابل، والخضار، والفاكهة المجففة والمكسرات. ممكن تحضر الرز مع الفراخ أو اللحوم الحمراء. في الوصفة دي استخدمنا كبد الفراخ مع التوابل، المكسرات والزبيب علشان يكمل طعم الرز التقليدي. شوف الوصفة كاملة من هنا.

...

التحضير

  1. الطريقة:

    • اغسل الرز وصفيه كويس جداَ وسيبه على جنب.
    • حضر مرقة الرز في 1.5 لتر ماء دافية وضيف عليه صوص الديمي جلاس من كنور وبودرة مرقة اللحمة البقري من كنور وقلبهم كويس جداً وسيبهم يغلوا لمدة 5 دقايق بعدين سيبهم على جنب.
    • .سوى البصل في طاسة مع الزيت بعدين ضيف  الزبدة وكبدة الفراخ لحد ما تستوي بعدين ضيف الزبيب آخر حاجة.
    • في طاسة كبيرة ضيف الزيت والزبدة وبعدها الرز المتصفي وقلبها لمدة 3 دقايق. ضيف عليهم بعد كده المرقة المغلية وسيبهم لمدة 20 دقيقة بعد ما يستووا.
    • ضيف الكبدة وباقي المكونات وقدمها سخنة.
الرئيسية
المنتجات
الوصفات
عربة التسوق
القائمة