Menu
نقاط ولاء

المكوّنات

+

انقع كيك الرز:

  • تكيوكبوكي (كيك الأرز الطويل) 750.0 g
  • كرنب أخضر 275.0 g
  • بصل أخضر 1.0 g

تحضير الصوص:

  • مرقة سمك (أو ماء) 1.4 l
  • معجون فلفل أحمر (جوتشوجانج) 100.0 g
  • رقائق فلفل أحمر (جوتشوجارو) 25.0 g
  • صلصة الصويا 40.0 ml
  • سكر 40.0 g
  • فصوص ثوم، مفرومة 5.0 g

إنهاء الطبق:

  • صوابع الكابوريا 250.0 g
  • زيت سمسم 60.0 ml
  • سمسم 30.0 g

تغيير لذيذ للرز مع الأطباق الكورية. تيوكبوكي هو عبارة عن اسطوانات طويلة ورفيعة طرية. بيتحضر من رز مكبوس. بيتحضر إيومك من السمك الأبيض المفروم المخلوط بدقيق البطاطس وشوية خضروات. غالباً في شكل مستطيل رفيع. الاتنين متوفرين من المزودين الكوريين.

...

التحضير

  1. انقع كيك الرز:

    • انقع كيك الرز لمدة ٢٠ دقائق لو كانت ناشفة أو مجمدة. اقطع كيك السمك، الكرنب والبصل الأخضر لقطع بحجم ٥ سم.
  2. تحضير الصوص:

    • ضيف مرقة السمك أو الماء لحلة كبيرة. ضيف مكونات الصوص. اغليها على نار متوسطة إلى عالية، مع التقليب لتذويب معجون الفلفل الأحمر الحار (جوتشوانغ).
  3. إنهاء الطبق:

    • ضيف كيك الرز. اغليه لحد ما يبقى الرز طري جداً ويبقى الصوص تخين تقريباً لمدة ٨ إلى ١٠ دقائق.
    • قلب باستمرار علشان ما يلزقش الرز في قاع الحلة.
    • ضيف الخضروات وكيك السمك. استمر في الغليان مع اتلحريك باستمرار لمدة ٤ - ٦ دقائق.
    • ذوق الصوص واضبط التتبيلة لو احتاجت.
    • ضيف زيت السمسم وبذور السمسم الاختيارية قبل ما تطفي النار. قدمها فوراً.
الرئيسية
المنتجات
الوصفات
عربة التسوق
القائمة