Menu
نقاط ولاء

المكوّنات

+

التحضير:

  • بيوريه القرع 1500.0 ml
  • كنور صوص هولندايز ٦×١لتر 1000.0 ml
  • جوز الطيب 10.0 g
  • بابريكا 10.0 g
  • باستا تورتيليني 2500.0 g
  • ماء 500.0 ml
  • أوراق سبانخ مقطّعة جوليان 700.0 g
  • جبن البارميزان مبشور 300.0 g
  • صنوبر محمص 60.0 g

الأكل اللي هيحسسك بالراحة السنة دي هيكون نباتي، ومفيش شك إن المطبخ الإيطالي هو الرائد في المجال ده مع أحلى الأطباق. كنور صوص الهولنديز أساسه كريمي سريع وسهل للباستا. والطبق ده اللي بيتكون من القرع والسبانخ هو الطبق اللي لازم تجربه. هتلاقي الوصفة كاملة تحت.

...

التحضير

  1. التحضير:

    • سخن بيوريه القرع مع كنور صوصو الهولنديز وضيف كمية قليلة من الماء السخن علشان تكون صوص تخين. تبله بجوزة الطيب والبابريكا وكنور مرقة الخضار.
    • اسلق التورتيليني في ماء سخن عليه ملح وزيت زيتون. هتحتاج من 3 - 4 دقايق علشان تستوي.
    • لما الباستا تستوي، ضيفها للصوص مع التقليب كويس لحد ما يتخلطوا كويس. ضيف السبانخ وإنت بتقلب.
    • زيّن الطبق بجبنة البارميزان والصنوبر.
الرئيسية
المنتجات
الوصفات
عربة التسوق
القائمة