المكوّنات
بطاطس مهروسة في الفرن
−
+
ج.م.0.0
التحضير:
الحليب
/ml
1.0 l
0%
زبدة
/g
50.0 g
0%
كريمة طازجة
/g
100.0 g
0%
كريمة جبن
/g
500.0 g
0%
مسحوق البصل
/g
25.0 g
0%
بيض، مخفوق
/pc
3.0 pc
0%
ملح وفلفل
/tsp
1.0 tsp
0%
/
التحضير:
-
الحليب 1.0 l
-
زبدة 50.0 g
-
كريمة طازجة 100.0 g
-
كريمة جبن 500.0 g
-
مسحوق البصل 25.0 g
-
بيض، مخفوق 3.0 pc
-
ملح وفلفل 1.0 tsp