Menu
نقاط ولاء

المكوّنات

+

مايونيز الطماطم المدخن:

إعداد البرجر:

  • شريحة لحم بقري مقدد، مطبوخ 200.0 g
  • جرام مايونيز الطماطم المدخن، مطبوخ 700.0 g
  • جرام بصل، مشوي ومقطع شرائح 250.0 g
  • المعكرونة والجبن مجهزه 500.0 g
  • خبز برغر 10.0 pc
  • بورجر بقر 10.0 pc

الوصفة دي بتجمع  أتنين من أكتر الاطباق المحبوبة في طبق واحد، المكرونة بالجبن الغنية فوق برجر اللحم البقري اللذيذ مع البصل المشوي وصلصة مايونيز الطماطم المدخن اللي بتضيف الذ طعم لطبق خاص ممكن تضيفه لقائمة الطعام اللي بتقدمه في عطلة نهاية الأسبوع! اطلع على الوصفة الكاملة ادناه

...

التحضير

  1. مايونيز الطماطم المدخن:

    • اخلط هيلمانز مايونيز للسندوتشات صوص باربكيو مع هيكوري كنور وكنور صلصة مكسيكية وأخفقهم حتى تحصل على مزيج متجانس وناعم، أحتفظ به في الثلاجة.
  2. إعداد البرجر:

    • حضر الساندويتش: أفرد المايونيز المدخن على كل جلنب من الخبز ثم ضيف شرائح البرجر المشوية.
    • دلوقتي ضيف المكرونة بالجبن وشريجتين من اللحم البقري المقدد والبصل.
    • قدم الطبق اللذيذ لزبائنك.
الرئيسية
المنتجات
الوصفات
عربة التسوق
القائمة