Menu
نقاط ولاء

المكوّنات

+

الصلصة:

  • زيت زيتون 200.0 ml
  • أوراق ريحان طازة 10.0 g
  • فلفل أحمر، مقطع إلى أنصاف ومنزوع البزر 20.0 g
  • بصل، مقطع إلى مكعبات صغيرة 200.0 g
  • ثوم مفروم 30.0 g
  • ماء 830.0 ml
  • معجون الطماطم 100.0 g
  • خل 100.0 g
  • باستا بيني ريجاتي، مطهوة بنسبة 80% 800.0 g

مصمم للشيفات المحترفين، شوف وصفة الباستا أرابياتا: تعليمات التحضير مقسمة إلى مكونات، قائمة كاملة من المقادير المحترفة، أسرار الشيفات للتحضير. تميز في هذه الوصفة دي مع منتجات زي: كنور بودرة مرقة الخضار.

...

التحضير

  1. الصلصة:

    • سخّن الزيت في طاسة على نار متوسطة واقلي الريحان والفلفل الحراق لحد ما يبقى مقرمش. ارفع الريحان من الزيت وسيبه على جنب.
    • تضمن هذه الخطوة دي هتشبّع الزيت بالنكهة وتنقلها إلى الصلصة.
    • اقلي البصل مع الفلفل الحراق وكنور بودرة مرقة الخضارلحد ما يدبل ثم أضف الثوم. أضف الماء وسيب المزيج يغلي على نار هادئة.
    • أضِف معجون الطماطم إلى المزيج وسيبه يغلي على نار هادئة، قبل إضافة الباستا علشان تستوي تماماً بالصلصة.
    • أضِف نص أوراق الريحان إلى الباستا وحطها في طبق التقديم.
    • اختم بتزيين الطبق بباقي الريحان المقرمش.
  2. نصيحة مفيدة من خبراء الطهي:

    • بنكمل طبخ الباستا في الصلصة علشان تمتص كمية من الأرابياتا، اللي بيديها نكهة رائعة.
الرئيسية
المنتجات
الوصفات
عربة التسوق
القائمة