Menu
نقاط ولاء

المكوّنات

+

طريقة تحضير:

  • زيت زيتون 100.0 ml
  • ريش ضاني 20.0 pc
  • بصل مبشور ناعم 200.0 g
  • جزر مقطع 100.0 g
  • كرفس، مفروم ناعم 100.0 g
  • شرائح ثوم 30.0 g
  • معجون الطماطم 150.0 g
  • طماطم مقشرة ومهروسة 300.0 g
  • فلفل أسود حصى 5.0 g
  • ماء 100.0 ml
  • حمّص مسلوق 100.0 g
  • معكرونة سباجتي 1500.0 g
  • إكليل الجبل، طازج 2.0 g
  • ريحان مفروم 5.0 g
  • بقدونس أخضر مفروم 5.0 g
  • جبنة البرميزان المبشورة 300.0 g

طبق المعكرونة السباجتي بقطع اللحم الضاني من الذ الأطباق اللي ممكن تحضرها بمنتهي السهولة في وقت قصير، وبالرغم من أن فكرة استخدام اللحم الضاني ممكن تحسسك أن الطبق ده محتاج جهد كبير الا ان استخدام ريش الخروف وتقديمها مع المعكرونة حيوفر لك كتير في الوقت والجهد. أطلع على الوصفة الكاملة هنا!

...

التحضير

  1. طريقة تحضير:

    • سخن زيت الزيتون في حلة كبيرة على نار متوسطة وضيف الريش الضاني وسويها لمدة دقيقتين على كل جنب بعد كدا أرفعها من على النار وأحتفظ بيها على جنب.
    • شوح البصل والجزر والكرفس في نفس الحلة علي نار متوسطة لحد ما البصل بذبل وبعد كدا ضيف الثوم والأعشاب المفرومة وسويها لمدة دقيقة.
    • ضيف معجون الطماطم وأطبخه لمدة دقيقتين مع التقليب وبعد كدا ضيف الملح والفلفل ورجع الريش للحلة وسويها لمدة دقيقة إضافية مع التقليب.
    • ضيف المياه وصوص الديمي جلاس كنور وزود النار وخلي الصوص يغلي ببطيء لمدة 10 دقائق قبل ما تضيف الحمص والمعكرونة للحلة، سيب الطبق يستوي لمدة 3 دقائق.
الرئيسية
المنتجات
الوصفات
عربة التسوق
القائمة