Menu
نقاط ولاء

المكوّنات

+

طريقة التحضير:


يوجد مطعم في "أعماق جنوب الولايات المتحدة الأمريكية" بيبيع ما يزيد عن 500 من الطبق ده يوميا لكنهم بيستخدموا سمك السلور. للأسف، سمك السلور مش متوفر عندنا فنستخدم قاروص وبردوا سعداء!

...

التحضير

  1. طريقة التحضير:

    • يغمس السمك في كنور للمحترفين مسحوق مرقة السمك الدقيق والبيض ثم دقيق الذرة. تقلى لغاية ما تستوي ولونها يبقي ذهبي.
    • يقدم السمك مع البطاطس المقلية وسلطة الكرنب.
الرئيسية
المنتجات
الوصفات
عربة التسوق
القائمة