المكوّنات
البط المقرمش بالحنطة السوداء
−
+
ج.م.0.0
أزاي تحضر البط:
ملح صخري
/g
100.0 g
0%
سكر
/g
50.0 g
0%
جرام يانسون
/pc
4.0 pc
0%
ينسون
/g
2.0 g
0%
فلفل أسود صحيح
/g
2.0 g
0%
حبات قرنفل
/pc
5.0 pc
0%
قطع من أوراك البط
/pc
4.0 pc
0%
دهن البط
/g
0.0 g
0%
إزاي تعمل خليط التوابل:
كرات مقشر ومقطع
/g
90.0 g
0%
فصوص ثوم مقشرة
/g
30.0 g
0%
زنجبيل، مفروم
/g
50.0 g
0%
ورق كزبرة بالجذور
/g
30.0 g
0%
الفلفل الحار
/pc
2.0 pc
0%
زيت عباد الشمس
/ml
140.0 ml
0%
كبيرة من خليط البهارات
/tbsp
3.0 tbsp
0%
حنطة سوداء مغسولة ومتحمصة
/g
200.0 g
0%
مسحوق الكركم
/g
3.0 g
0%
ماء
/l
500.0 ml
0%
إزاي تعمل صوص المانجا:
مانجا ناشفة بذرتها صغيرة
/pc
1.0 pc
0%
الفلفل الحار الصغير
/pc
1.0 pc
0%
اوراق كزبرة
/g
5.0 g
0%
بصل أحمر مقطع مكعبات
/g
30.0 g
0%
ملح حسب الرغبة
/g
0.0 g
0%
إزاي تزيين الطبق:
عيدان الكرات، مشوية
/pc
3.0 pc
0%
الفلفل الأحمر الحار، مشوي
/pc
2.0 pc
0%
زيت
/ml
0.0 ml
0%
/
أزاي تحضر البط:
-
ملح صخري 100.0 g
-
سكر 50.0 g
-
جرام يانسون 4.0 pc
-
ينسون 2.0 g
-
فلفل أسود صحيح 2.0 g
-
حبات قرنفل 5.0 pc
-
قطع من أوراك البط 4.0 pc
-
دهن البط
إزاي تعمل خليط التوابل:
-
كرات مقشر ومقطع 90.0 g
-
فصوص ثوم مقشرة 30.0 g
-
زنجبيل، مفروم 50.0 g
-
ورق كزبرة بالجذور 30.0 g
-
الفلفل الحار 2.0 pc
-
زيت عباد الشمس 140.0 ml
-
كبيرة من خليط البهارات 3.0 tbsp
-
حنطة سوداء مغسولة ومتحمصة 200.0 g
-
مسحوق الكركم 3.0 g
-
ماء 500.0 ml
إزاي تعمل صوص المانجا:
-
مانجا ناشفة بذرتها صغيرة 1.0 pc
-
الفلفل الحار الصغير 1.0 pc
-
اوراق كزبرة 5.0 g
-
بصل أحمر مقطع مكعبات 30.0 g
-
ملح حسب الرغبة
إزاي تزيين الطبق:
-
عيدان الكرات، مشوية 3.0 pc
-
الفلفل الأحمر الحار، مشوي 2.0 pc
-
زيت