Menu
نقاط ولاء

المكوّنات

+

الطريقة:

  • بسكويت شوكولاتة 250.0 g
  • زبدة غير مملحة سايحة 125.0 g
  • كريما 500.0 ml
  • كارت دور موس الفانيليا ٦×١كجم 130.0 g
  • جبنة كريمية، طرية 500.0 g
  • بسكويت أوريو 100.0 g

إيه اللي ممكن مانحبوش في التشيز كيك أو أوريو؟ مع المكونين دول مجتمعين في طبق حلو واحد، هتكون تحلية لذيذة!

...

التحضير

  1. الطريقة:

    • ضيف بسكويت الشوكولاتة في خلاط واخلطهم خلط خفيف. ضيف الزبدة واخلط لحد ما تمتزج المكونات. حط الخليط على صينية عميقة مبطنة واضغط عليها. برّدها لحد ما تبقى متماسكة.
    • اغلي الكريمة وضيف كارت دور موس فانيليا واخلطها. اخفق الجبنة الكريمية مع الخليط لحد ما يبقى ناعم وبعدها صب الخليط على قاعدة البسكويت المجمدة وشيلها في التلاجة لحد ما تجمد.
    • بمجرد ما تجمد، فتت بسكويت أوريو شوية وحطها على السطح. اقطعها وقدم قطعة لكل فرد.
  2. نصيحة الشيف:

    • قدمها مع صوص التوت أو فاكهة طازة.
الرئيسية
المنتجات
الوصفات
عربة التسوق
القائمة