Menu
نقاط ولاء

المكوّنات

+

طريقة التحضير:

  • كنافة 500.0 g
  • زبدة سائحة 200.0 g
  • لبن مكثف 500.0 ml
  • الكريمة الحامضة 100.0 g
  • ماء 300.0 ml
  • بشر الليمون 10.0 g
  • كريمة خفق 250.0 g
  • ليمون مقطع شرائح 20.0 pc

رمضان مشهور بحلوياته، والكنافة واحدة من أشهر الحلويات الرمضانية. الوصفة دي نسخة جديدة بالليمون من الطريقة الكلاسيكية. الوصفة الكاملة موجودة هنا.

...

التحضير

  1. طريقة التحضير:

    • علشان تحضر قاعدة التارت أخلط الكنافة بالزبدة السائحة وبعد كدا أكبسها في الصنية وأخبزها في الفرن بدرجة 175 مئوية لمدة 5 دقائق لحد ما تكتسب اللون الذهبي الفاتح.
    • في طبق غويط متوسط الحجم أخلط اللبن المكثف مع القشدة الحامضة ومسحوق خليط الليمون الحامض كنور  والمياه وقشر الليمون. بعد ما تتأكد أنك خلطهم كويس جدا مع بعض صُب المزيج بقاعدة الكنافة اللي حضرتها.
    • أخبز التارت بدرجة حرارة 175 مئوية لمدة 5 دقائق.
الرئيسية
المنتجات
الوصفات
عربة التسوق
القائمة